Zamieszczone przez Pidziek
Nie chce palić na ciepłym silniku.
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Mam pewien problem w mojej Octavii, mianowicie samochód nie chce palić gdy silnik jest ciepły, nie mam żadnych problemów z odpalaniem przy bardzo niskich temperaturach, nie wiem za bardzo co może być przyczyną. Proszę o pomoc.
Dodam że jest to silnik 1.9TDI AHF, rok produkcji auta to 1999r.Niepoprawny fanatyk motoryzacji.
-
-
Re: Nie chce palić na ciepłym silniku.
Zamieszczone przez spiderxxx1990Mam pewien problem w mojej Octavii, mianowicie samochód nie chce palić gdy silnik jest ciepły, nie mam żadnych problemów z odpalaniem przy bardzo niskich temperaturach, nie wiem za bardzo co może być przyczyną. Proszę o pomoc.
Dodam że jest to silnik 1.9TDI AHF, rok produkcji auta to 1999r.
Sorry, ale nie potrafię się powstrzymać... 8)
Komentarz
-
-
Biszczu, Nic dodać nic ująć Temat wałkowany ze 100 razy :diabelski_usmiech.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuNie jestem adminem, ale moim zdaniem temat do zamknięcia :wink:DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
podepne sie pod temat mam jednak troszke inny problem. Otoz wracam wczoraj z grobow,.podjezdzam pod dom gasze silnik, zaraz chce.ponownie odpalic silnik i nic. Kreci,kreci ale nie lapie. Pomyslalem ze moze rozkodowal sie w kluczyku immobilaizer,polecialem po drugi kmpl kluczykow i tez nie pali. Czyzby pomoa paliwowa ?!
Komentarz
-
-
Klapa gasząca nie zacięła się z pozycji zamkniętej ?DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
Komentarz
-
-
Tam gdzie jest EGR, mała czarna dźwignia a`la przepustnica z podciśnieniowym siłownikiem.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
Komentarz
-
Komentarz